EA z prodejů A Way Out neuvidí ani dolar
A Way Out Novinka EA z prodejů A Way Out neuvidí ani dolar

EA z prodejů A Way Out neuvidí ani dolar

Michal Burian

Michal Burian

16
Platformy PlayStation PlayStation 4 Windows PC Xbox Xbox One

Tvůrci mají kreativní svobodu nad projektem a dokonce si EA nevezme jediný dolar z výdělku.

Reklama

A Way Out se prezentuje jako zajímavá hra, připomíná skvělé dobrodružství Brothers: A Tale of Two Sons, ostatně dělají na ní stejní vývojáři. Hráči budou muset opět spolupracovat se svým kamarádem, aby překonali výzvy, které si na ně tvůrci ze studia Hazelight připravili. Vše se točí kolem útěku z vězení. Jeden z vás bude řídit vozidlo, zatímco druhý bude střílet po pronásledovaných vozidlech. Důležité budou také cut-scény, zatímco druhý hráč bude sledovat filmeček, vy budete muset jednat. Nejednou budete muset něco udělat, abyste se dostali v postupu dál nebo nezemřeli.

A Way Out si sice pod svá křídla vzala Electronic Arts, ale společnost z prodejů neuvidí jediný dolar. Vše jde na konto autorům, kteří mají zároveň kreativní svobodu nad projektem. To je nejspíš důvod, proč stačí, aby si hru koupil jeden hráč a pozval do hry svého kamaráda, jenž přitom A Way Out nevlastní, umožní to tzv. Friend Pass.

EA překvapili, vzali do programu EA Originals zajímavý titul a přitom na něm nevydělají ani korunu. Podle vyjádření právě k tomuto program slouží, aby podporoval nadějné projekty malých vývojářů. Přitom společnost má na starost marketing a vydání.

A Way Out vyjde 23. března na PC, PlayStation 4 a Xbox One. Předobjednáte na Xzone.cz a GameExpres.sk.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama