EA zkoumá zájem hráčů o nové hry ze série Dead Space
Dead Space Novinka EA zkoumá zájem hráčů o nové hry ze série Dead Space

EA zkoumá zájem hráčů o nové hry ze série Dead Space

Jan Urbančík

Jan Urbančík

4
Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 5 Xbox Xbox Series X|S

V dotazníku se ptá na remaky i plnohodnotné pokračování.

Reklama

Už je to přibližně měsíc od vydání remaku survival hororu Dead Space, který si z naší recenze odnesl 9 bodů z 10 a celkově byl přijat velmi kladně jak kritiky, tak samotnými hráči. Vývojáři ze studia Motive opakovaně prohlašovali, že by s touto sérií chtěli pokračovat, ale nic konkrétního dosud neprozradili. To se nyní změnilo.

Společnost EA totiž začala hráčům do e-mailu posílat dotazníky týkající se právě remaku DS. Jenže otázky nejsou mířené pouze na něj. Na sociálních sítích se rychle začaly šířit screenshoty ze tří dotazů, v nichž se EA ptá, zdali by měli hráči zájem o remake druhého a třetího dílu, případně úplně nový titul.

Právě předělávka druhého dílu se jeví jako nejpravděpodobnější možnost vzhledem ke všem možným narážkám v remaku jedničky. Vývojáři si připravili půdu pro ještě užší propojení mezi oběma hrami, které by tak mohli dokončit. Doufejme tedy, že se do projektu skutečně pustí, je totiž ještě nutné připomenout, že Motive momentálně pracuje také na hře podle Iron-Mana. Toho by však měl mít na starosti jiný interní tým.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama