Earth Atlantis vyjde nejdříve na Switchi
Novinka Earth Atlantis vyjde nejdříve na Switchi

Earth Atlantis vyjde nejdříve na Switchi

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

Podívejte se na nový trailer a obrázky z této side-scrolling střílečky.

Reklama

Už od prvního pohledu na Earth Atlantis vás zaujme její netradiční vzhled, vycházející z podoby prvních nákresů fauny a flóry, jak je známe třeba od Konrada Gessnera.

Earth Atlantis je ale hlavně side-scrolling střílečka a zároveň originální „Monster-Hunting" hra. Vašim úkolem bude najít a pronásledovat mořské příšery a prozkoumávat postapokalyptický podmořský svět. Díky tomu si odemknete několik lodí se speciálními zbraněmi a schopnostmi pro následující průzkum a lov, protože koncem 21. století zasáhla Zemi velká klimatická změna a devětasedmdesát procent zemského povrchu je pod vodou. Lidská civilizace padla a stroje přijaly tvar a formu mořských živočichů. Oceán je teď plný hybridních příšero-strojů a vy jste lovec a vaše cesta právě začíná.

Earth Atlantis nabídne dva herní režimy (režim Quest a Hunter), čtyři hratelné lodě s unikátními zbraněmi, 25 velkých příšer, 4 nepřátelské lodě a 9 speciálních eventů.

Vydána bude koncem tohoto roku nejprve na konzoli Switch a postupně se dostane také na konzole PlayStation 4, Xbox One a na PC.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama