Easter egg v Mad Maxovi si střílí z Half-Life 3
Half-Life Novinka Easter egg v Mad Maxovi si střílí z Half-Life 3

Easter egg v Mad Maxovi si střílí z Half-Life 3

Martin Cvrček

Martin Cvrček

21

Podle tvůrců z Avalanche Studios je dlouho očekávané pokračování série Half-Life mrtvé.

Reklama

Snad každá větší hra obsahuje nějaké easter eggy a narážky a výjimkou není ani Mad Max. Ve hře od Avalanche Studios je možné narazit na tradiční easter eggy, třeba vánoční stromek uprostřed pouště, i na méně obvyklé záležitosti. Jednou z nich je zajímavá narážka na Half-Life 3.

Na ní upozornil uživatel Imguru s šílenou přezdívkou Swagmastavondagmasta. Na jeho obrázcích lze snadno vidět jednu z lokací, v níž narazíte na mrtvolu s brýlemi a useknutou ruku s páčidlem.

Pokud byste snad pochybovali o identitě Gordona Freemana, korunu tomu všemu nasazuje krabice, která ma na dvou stranách zřetelně viditelnou číslovku 3. Sám jsem místo, které lze podle jednoho screenshotu snadno dohledat, navštívil a skutečně je tam tohle všechno k vidění.

Jak se zdá, tvůrci z Avalanche měli potřebu vyjádřit, že podle nich je legendární Half-Life 3 prostě po smrti. Což rozhodně není vyloučené. Tvůrci z Valve už dávno přestali s veškerými narážkami a i když nedávno došlo k dokončení Source 2 enginu, stále nemáme jistotu, že se kdy jedné z nejočekávanějších her v historii herního průmyslu vůbec dočkáme. Nadále platí, že Half-Life 3 je spíše mýtus.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama