Editor map ve Far Cry 4 vám umožní spoustu věcí
Far Cry 4 Novinka Editor map ve Far Cry 4 vám umožní spoustu věcí

Editor map ve Far Cry 4 vám umožní spoustu věcí

Michal Burian

Michal Burian

6

Mapu si můžete vytvořit dle libosti, dát si objekty a zvířata kam chcete. Má to však jeden háček, mapy nelze využít v multiplayeru.

Reklama

V editoru map ve Far Cry 4 si můžete vytvořit lokalitu podle svého uvážení a dát si do ní všelijaké objekty a zvířat kolik chcete. Na venek to vypadá velmi pěkně, má to však jeden háček. A ten je dost podstatný. Vytvořené mapy nelze využít v kooperaci nebo v multiplayeru, vyblbnout se tak můžete pouze sami bez vašich přátel a dalších hráčů.

Ubisoft si jednoduše nechat otevřené zadní vrátka pro placený dodatečný obsah. Lze tak očekávat, že v DLC budou především mapy do multiplayeru. Co-op snad nehrozí, tam chtějí vývojáři časem povolit editor.

Troufl bych si tvrdit, že v současné době je editor zbytečný, když nelze vytvořené mapy využít v multiplayeru. Třeba si to Ubisoft jednoho dne rozmyslí - nejspíš až vyjdou všechna plánovaná DLC. Zatím se můžete podívat na oficiální trailer představující editor map a potom na videa od serveru PC Gamer, které dokládají, co vše lze v editoru dělat. Některé možnosti jsou přinejmenším zvláštní. Sám redaktor o sobě tvrdí, že není tvůrce map, ale blbec. Co se tedy stane, když dá spoustu medvědů na jedno místo? To zjistíte ve videích.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama