Efekty počasí a mapa světa z Ace Combat 7
Ace Combat 7 Novinka Efekty počasí a mapa světa z Ace Combat 7

Efekty počasí a mapa světa z Ace Combat 7

Michal Burian

Michal Burian

2
Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One

Místo traileru je nám letecká akce prezentována na nových screenshotech.

Reklama

Většina vydavatelských společností pro prezentaci své hry v rámci E3 zvolila trailery a gameplay záběry. V Bandai Namco místo toho zaslali novinářům press kit s novými screenshoty. Poněkud zvláštní přístup. Na druhou stranu jsou ale obrázky velmi povedené a můžeme na nich vidět efekty počasí, manévry se stíhačkou a mapu herního světa. Počasí bude hrát v Ace Combat 7: Skies Unknown významnou roli, dokonce bude ovlivňovat adrenalinové souboje ve vzduchu. Blesk může stíhačku zasáhnout, což naruší uživatelské rozhraní a systémy, zatímco se nám na skle kokpitu budou objevovat kapky deště zhoršující viditelnost.

V oficiálních materiálech se dále dočteme o zasazení hry. Ace Combat 7: Skies Unknown se odehrává v roce 2019 a většinou na kontinentu Usea, kde se budeme z pozice pilota Osejské sebeobranné letecké síly účastnit konfliktu, u níž je nesnadné určit dobrou a špatnou stránku. Bojovat budete nejen proti jiným pilotům, ale také bezpilotním letounům.

Ace Combat 7: Skies Unknown vyjde v letošním roce na PlayStation 4, Xb ox One a PC. PS4 verze jako jediná bude hned v den vydání podporovat virtuální realitu prostřednictvím PlayStation VR.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama