Eidos uklidňuje fanoušky Deus Ex
Deus Ex Novinka Eidos uklidňuje fanoušky Deus Ex

Eidos uklidňuje fanoušky Deus Ex

Jan Bičan

Jan Bičan

11

Třetí pokračování série Deus Ex nesoucí podtitul Human Revolution nebude prostou střílečkou, uklidňuje všechny příznivce studio Eidos Montreal. Zahlásí návrat ve velkém stylu.

Reklama

„Human Revolution je stejným mixem FPS a RPG, na který jste byli zvyklí z minulých dílů,“ vysvětlil Jean-François Dugas, hlavní designér hry. Obavy vznikly kvůli použití běžných FPS prvků (krycí systém a automatické uzdravování), a také kvůli informaci, že střílení nebude založeno na statistikách. Dugas však tvrdí, že i přesto bude Human Revolution dostatečnou výzvou pro hardcore publikum. "Obavy jsou v pořádku, pokud to slyšíte berete tímto stylem. Nikdy jsme však neplánovali transformovat Deus Ex na obyčejnou střílečku," dodal Dugas.

"Hra nabídne dostatečnou výzvu i pro hardcore hráče. Musíte se dívat kolem sebe a zkoušet různé postupy, než jen vystřetil a čekat, co se stane. V současné době balancujeme všechny aspekty hry, a mohu vám říci, že pokud po vás jde několik postav najednou, docela se zapotíte. Stačí pár kulek a je po vás."

Deus Ex: Human Revolution se do prodeje dostane na začátku příštího roku ve verzích pro PC, Xbox 360 a PlayStation 3. Nezapomeňte na nejnovější gameplay trailer, který je boží.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama