Elder Scrolls 6 může být poslední hrou Todda Howarda
Starfield Novinka Elder Scrolls 6 může být poslední hrou Todda Howarda

Elder Scrolls 6 může být poslední hrou Todda Howarda

Ondřej Zeman

Ondřej Zeman

7
Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Nikdo z nás nemládne.

Reklama

Vývoj her není zrovna rychlá záležitost. Todd Howard si je toho dobře vědom, což má být důvodem, proč může být Elder Scrolls 6 úplně poslední hrou, na které tento slavný tvůrce pracuje. Tempo vývoje her v Bethesdě totiž trvá řadu let, což sice někteří kritizují, avšak minimálně podle Howarda je důležité dát hrám čas. Sám časové prodlevy u titulů z dílen Bethesdy přirovnává k tvorbě Rockstaru, který má taktéž mezi hrami velké časové rozestupy a negativní dopad na sérii je prakticky nulový.

Elder Scrolls 6 může být poslední hrou Todda Howarda

Howard by samozřejmě chtěl, aby byl vývoj rychlejší, jenže uspíšení za cenu kvality nemá podle něj být správnou cestou. Studio chce své nové hry více podporovat, takže životnost Starfieldu má být výrazně větší než v případě předchozích projektů Bethesdy. Sám příliš nepočítá s tím, že by se mu povedlo pracovat na vývoji Elder Scrolls 7. Jeho cesta dle něj může skončit u Elder Scrolls 6. Je však možné, že vývoj bude rychlý a Howardovo jméno uvidíme ještě u dalších projektů.

Pokud jde o očekávané RPG Elder Scrolls 6, je zatím podle všeho dost daleko, takže nemáme k dispozici ani teoretické datum. Není tím pádem zcela vyloučeno, že hra přeskočí současnou generaci konzolí a stane se realitou až na té další. Je to však pouze spekulace, je možné, že vývoj nepotrvá až tak dlouho, protože k oznámení přeci jen došlo už před nějakým pátkem.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama