Elder Scrolls MMO se prý odhalí v květnu
Novinka Elder Scrolls MMO se prý odhalí v květnu

Elder Scrolls MMO se prý odhalí v květnu

Michal Burian

Michal Burian

25

Má se odehrávat 1000 let před událostmi ve Skyrim.

Reklama

Anonymní zdroj webu Tom's Guide řekl, že Bethesda odhalí dlouho spekulované MMO ze světa Elder Scrolls v květnu letošního roku.

Elder Scrolls Online by se prý mělo odehrávat 1000 let před událostmi ve Skyrim, to znamená, že by nás titul měl vzít na dobrodružství stovky let před jakýmkoliv dílem této fantasy RPG série.

"Elder Scrolls Online bude mít tři hratelné frakce. Prozatím toho není o frakcích moc známo, s výjimkou, že každou frakci bude reprezentovat jedno ze tří zvířat: Lev, drak a dravý pták (buď phoenix nebo orel, nejsem si jist)," prozradil anonymní zdroj.

Zda se tyto informace ukáží jako pravdivé nebo ne, zjistíme až za čas. Již dříve přitom Todd Howard z Bethesdy uvedl, že o MMO ze světa Elder Scrolls nemá zájem.

Podle dřívějších spekulací bychom se plnohodnotného odhalení Elder Scrolls Online měli dočkat v červnu na E3. Hru má prý na starost ZeniMax Online Studios, které má zkušenosti s masivně multiplayerovými tituly.

O Elder Scrolls MMO se na internetu šušká od roku 2007, kdy Bethesda zaregistrovala internetovou doménu elderscrollsonline.com. Následně Pete Hines z marketingu vysvětlit, že tak učinili pouze proto, aby zabránili zneužití URL.

V roce 2010 dokument předložený u soudu odhalil, že Bethesda vyvíjí hru ve stylu World of Warcraft. A aby toho nebylo málo, tak v roce 2007 se ke společnosti přidal Matt Firor, spoluzakladatel studia Mythic a vývojář tradiční fantasy hry Dark Ages of Camelot.

Chtěli byste Elder Scrolls MMO? Dejte nám vědět v komentářích.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama