Elder Scrolls Online - návrat do Morrowindu
Novinka Elder Scrolls Online - návrat do Morrowindu

Elder Scrolls Online - návrat do Morrowindu

Michal Burian

Michal Burian

9

První oficiální gameplay trailer. Připraveni na novinky?

Reklama

Bethesda zveřejnila první oficiální gameplay trailer pro nadcházející hlavní rozšíření MMORPG titulu Elder Scrolls Online. Hráči se vydají zpět do Morrowindu.

První gameplay trailer slouží jako úvod do Morrowindu. Budete se muset chopit zbraní a zachránit svět před úplným zničením. Krom toho expanze přidá nové protivníky, zbraně, brnění a další věci, včetně nové hratelné třídy pojmenované Warden.

Autoři slibují dodržet feeling původní hry. Navštívit budeme moci všechna klíčová místa, na která s nostalgií vzpomínáme. Pokud vás zajímá časová osa, tak vězte, že se bude příběh odehrávat cca 700 let před událostmi původního třetího dílu. Jedinečnou možností tak bude sledovat stavbu hlavního města ostrova Vivec. Hráči se mají těšit až na 30 hodinový příběh.

Kromě příběhu se ještě chystá několik PVP arén (4v4v4) a nová herní třída. Warden bude ovládat přírodní magii a dokonce dokáže na svoji stranu přiklonit i různá zvířata.

Rozšíření se dočkáme již 6. června na PC, PS4 a Xbox One. Expanzi si budete moci koupit v několika edicích. Standardní za 60 dolarů bude obsahovat rozšíření a The Elder Scrolls Online: Tamriel Unlimited. Pokud už základní hru vlastníte, samotný Morrowind vás přijde na 40 dolarů. Pro největší fanoušky nebudou chybět i sběratelská edice s různými bonusy.

Více se o expanzi dozvíte v naší předešlé novince.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama