Elder Scrolls Online nebude vyžadovat měsíční poplatky
Novinka Elder Scrolls Online nebude vyžadovat měsíční poplatky

Elder Scrolls Online nebude vyžadovat měsíční poplatky

Michal Burian

Michal Burian

40

Bez měsíčních poplatků budou i konzolové verze. Dorazí v červnu.

Reklama

Po několika náznacích, kdy obchody v zahraničí začaly hromadně vracet zásoby PC verzí masivně multiplayerového RPG titulu Elder Scrolls Online, se nakonec Bethesda rozhodla vše oznámit. Elder Scrolls Online skutečně přechází na free-to-play, ale jinak, než jsme očekávali. Původně se mělo za to, že hra bude zadarmo, ale to tak úplně není pravda. Budete si ji muset koupit, ale už nebudete muset platit měsíční poplatky. To je stejná situace jako u Guild Wars 2.

17. března letošního roku dojde k aktualizaci všech stávajících účtů ve verzích pro PC a Mac na Elder Scrolls Online: Tamriel Unlimited. Hráči se budou muset přihlásit a aktualizovat svého klienta. Tamriel Unlimited bude buy-to-play a obsahovat všechny aktualizace a dodatečný obsah z původní hry.

9. června potom vyjdou konzolové PlayStation 4 a Xbox One verze Elder Scrolls Online: Tamriel Unlimited. Ty také nebudou vyžadovat měsíční poplatky, ale budete muset mít PS Plus, respektive Xbox Gold.

Vedle tohoto oživení Bethesda nabídne novou službu nazvanou ESO Plus. Ta bude nabízet 30, 90 a 180 denní předplatné. Členové ESO Plus budou mít přístup ke všem budoucím DLC a budou dostávat měsíční příspěvky v Crowns (měna ve hře) a další výhody, včetně zlata. Účty stávajících hráčů budou automaticky 17. března převedeny na ESO Plus. Pokud se rozhodnete, že si již nebude ESO Plus platit, tak vám stávající předměty a další věci zůstanou.

„Za poslední rok jsme udělali spoustu změn. Jsme přesvědčeni, že tato nová verze bude tou, kterou budou fanoušci Elder Scrolls rádi hrát,“ řekl Matt Firor, šéf vývoje Elder Scrolls Online.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama