Elder Scrolls Online s měsíčními poplatky
Novinka Elder Scrolls Online s měsíčními poplatky

Elder Scrolls Online s měsíčními poplatky

Michal Burian

Michal Burian

64

Mysleli jste si, že tento model předplatného u MMO titulů je minulostí? U Zenimax Online nikoliv, Elder Scrolls Online bude vyžadovat měsíční paušál.

Reklama

Do dnešního dne nebylo tak úplně jisté na jakém platebním modelu bude fungovat nadcházející masivně multiplayerové fantasy RPG Elder Scrolls Online. Teď si ale zapište za uši, že jestli si budete chtít Elder Scrolls Online koupit, tak společně s hrou získáte přístup na 30 dní. Po této době si budete muset předplatit další měsíc, poněvadž hra bude vyžadovat měsíční poplatky.

Základní měsíční poplatek bude $14.99/€12.99/£8.99, očekávat můžete různé slevy, když se rozhodnete koupit si najednou více měsíců. Měsíc hraní by vás tak vyšel na nějakých 335 Kč.

Je to zvláštní přístup v době, kdy frčí free-to-play. Prezident Zenimax Online platební model obsahuje tím, že hráči za měsíční paušál dostanou hru s obrovským světem s dobrodružstvím čítající stovky hodin a především nadstandardní zákaznickou podporu.

Ukáže až budoucnost, zda to byl krok správným směrem. Přinejhorším se za čas z Elder Scrolls Online stane free-to-play titul.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama