Elder Scrolls Online se zbavilo měsíčních poplatků
Novinka Elder Scrolls Online se zbavilo měsíčních poplatků

Elder Scrolls Online se zbavilo měsíčních poplatků

Michal Burian

Michal Burian

50

Od dnešního dne si stačí hru koupit a můžete se bez omezení toulat ve fantasy světě a plnit úkoly.

Reklama

Od dnešního dne můžete hrát Elder Scrolls Online, aniž byste museli platit měsíční poplatky. Bethesda totiž změnila hru na Tamriel Unlimited edici, u níž stačí si hru koupit a bez omezení se můžete toulat ve fantasy světě a plnit úkoly.

Zároveň došlo k aktualizaci všech stávajících účtů ve verzích Windows/Mac na Elder Scrolls Online: Tamriel Unlimited. Pokud jste již tohle MMORPG hráli, stačí se přihlásit a aktualizovat svého klienta.

Zároveň s buy-to-play modelem přichází služba zvaná ESO Plus. Ta nabízí 30, 90 a 180 denní předplatné. Členové ESO Plus budou mít přístup ke všem budoucím DLC a budou dostávat měsíční příspěvky v Crowns (měna ve hře) a další výhody, včetně zlata. Účty stávajících hráčů budou automaticky 17. března převedeny na ESO Plus. Pokud se rozhodnete, že si již nebude ESO Plus platit, tak vám stávající předměty a další věci zůstanou.

9. června potom vyjdou konzolové PlayStation 4 a Xbox One verze Elder Scrolls Online: Tamriel Unlimited. Ty také nebudou vyžadovat měsíční poplatky, ale budete muset mít PS Plus, respektive Xbox Gold.

Níže nový trailer.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama