Elders Scrolls Online pojede na konzolích v rozlišení 1080p při 30fps
Novinka Elders Scrolls Online pojede na konzolích v rozlišení 1080p při 30fps

Elders Scrolls Online pojede na konzolích v rozlišení 1080p při 30fps

Jan Kalný

Jan Kalný

33

PS4 a Xbox One verze hry byly odložené, aby mohli tvůrci vyladit hru. Velkou otázkou u každé konzolové hry ale je, v jakém rozlišení a při kolika fps hra poběží.

Reklama

MMORPG Elders Scrolls Online slavilo na jednu stranu úspěch, na druhou stranu byla hra dost špatně hodnocená novináři a hráči. To přimělo tvůrce k určitým změnám a hra už ani nebude vyžadovat měsíční poplatky. Naneštěstí ale hráči na PS4 a Xbox One stále čekají, až si hru budou moci pořádně zahrát.

Snad jim ale během čekání pomůže, že konzolové verze by měli běžet na 1080p při 30fps. Dozvědět jsme se to mohli z Redditu, kde se uživatel Kalandiar zeptal na rozlišení obou konzolových verzí a také podpory ovladače u PC verze. Hlavní designér Nick Konkle odpověděl na obě otázky.

„Co se týče vaší první otázky, naším cílem je 30fps a 1080p pro obě platformy. Pokud jde o druhou otázku, rozhodně plánujeme přidat podporu ovladače i pro PC verzi, ale to nebude dříve, než vyjdou konzolové verze.”

Na samotném Redditu se můžete dočíst spoustu věcí. Pokud vás tedy vývoj samotné hry zajímá, neváhejte a zkuste svou otázku vyhledat nebo se na ní rovnou zeptat.

Konzolové verze hry by měly vyjít 9. června po tom, co byly odložené.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama