Ellie bude v The Last of Us: Part II někdo doprovázet
Novinka Ellie bude v The Last of Us: Part II někdo doprovázet

Ellie bude v The Last of Us: Part II někdo doprovázet

Michal Burian

Michal Burian

9
Platformy PlayStation PlayStation 4

V prvním díle jsme v kůži Joela doprovázeli Ellie, tentokrát budeme hrát za Ellie a někdo půjde s námi. Bude to Joel?

Reklama

V prvním díle survival thrilleru The Last of Us jsme hráli za drsňáka Joela, který doprovázel sympatickou Ellie. Joel dívenku chránil a celkově se o ní staral, což pociťoval i hráč, který se postupně dostával do role otce. V připravovaném pokračování se vžijeme do kůže samotné Ellie. Ta je nyní vyspělejší a zkušenější. Přesto na dobrodružství v nebezpečném světě zamořeném zombíky nebude sama. Ellie bude mít nějakou, dosud nespecifikovanou společnost.

Šéf vývoje Neil Druckmann bohužel nebyl konkrétní. Pouze řekl, že tajemná postava není k vidění v ukázce prezentované před necelým měsícem na E3 v Los Angeles. Naughty Dog tak chtějí jít stejnou cestou, aby hráče někdo doprovázel, stejně jako v původním The Last of Us nebo v nedávném God of War.

Mohl by být druhou postavou Joel? Fanoušci se přiklání k tomu, že je protagonista prvního dílu mrtvý, ale třeba nás studio Naughty Dog překvapí, i když v takovém případě bychom Joela nejspíš nechránili. Nebo se mu něco stalo a bude potřeba ochranu? Uvidíme…

The Last of Us: Part II je ve vývoji exkluzivně pro PlayStation 4. Hra v současné době nemá stanovené datum vydání, očekáváme ji v roce 2019. Předobjednat můžete na Xzone.cz a GameExpres.sk.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama