Emergency 5 dostalo filmově pojatý trailer
Novinka Emergency 5 dostalo filmově pojatý trailer

Emergency 5 dostalo filmově pojatý trailer

Michal Burian

Michal Burian

6

Oblíbená záchranářská série se v listopadu dočká již pátého dílu, který slibuje spoustu změn.

Reklama

Předně, Emergency 5 pohání zbrusu nový grafický engine umožňující detailnější grafiku a lepší efekty. Ve hře se opět stanete velitelem záchranných operací na třech rozsáhlých a podrobných mapách, kde bude vašim úkolem především záchrana lidských životů. Zasahovat budete u obyčejného požáru rodinného domu, stejně tak poznáte peklo hořícího lesa, bouračky a další katastrofy s překvapivými situacemi.

Mapy budou zasazeny do německých měst Berlín, Hamburk a Mnichov. Všechna tři města mají být vytvořena podle jejich skutečných předloh. Deluxe edice navíc obsáhne čtvrtou mapu s Kolínem nad Rýnem.

V boji se živelnými pohromami a katastrofami se budete moci spolehnout na více než 20 pozemních a vzdušných vozidel policie, hasičů a záchranných a technických sborů.

Emergency 5 se bude snažit zabavit hráče v multiplayeru, kde se čtyři hráči budou moci spojit a společně čelit výzvám/speciálním akcím. Pro nováčky bude připraven interaktivní výukový program. Pro veterány zase editor (pro dva hráče) s možností vytvářet vlastní mapy.

Emergency 5 dorazí 15. listopadu na PC.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama