Enemy Front odloženo na léto
Enemy Front Novinka Enemy Front odloženo na léto

Enemy Front odloženo na léto

Michal Burian

Michal Burian

26

First-person střílečka z druhé světové války se hodně opozdí.

Reklama

Hráče, kteří čekají na first-person střílečku Enemy Front, upřímně lituju. Hra sice vypadá dobře, ale dlouhé odklady jistě dělají své a na celkovém očekávání moc nepřidají. Vždyť tahle akce z období druhé světové války od autorů Sniper: Ghost Warrior 2 měla vyjít už v roce 2012 (odhalena byla v listopadu 2011). Pak byla několikrát odložena a nakonec jsme se dnes dozvěděli, že s ní máme počítat až na léto letošního roku. No to jsme zvědav, zda už konečně vyjde.

Proslýchá se, že by se tak mohlo stát v červnu. Hra je ve vývoji ve verzích pro PC, PlayStation 3 a Xbox 360. Nedivil bych se, kdyby City Interactive nově mysleli i na nové konzole PS4 a Xbox One.

V Enemy Front se podíváte do bitvy během druhé světové války. Jde o první moderní střílečku z druhé světové války od City Interactive. Vývojáři slibují, že navštívíte Francii, Německo a Norsko, kde se budete pokoušet přežít v kůži amerického vojáka a člena odboje Roya Hawkinse. Kampaň by měla mít 10 až 12 hodin a počítá se i s kooperací a multiplayerem pro 12 hráčů. Vše pak pohání CryEngine.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama