Novinka Enemy of The State by mohlo potěšit fanoušky Mafie

Enemy of The State by mohlo potěšit fanoušky Mafie

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

4
Platformy Windows PC

Nově oznámená gangsterka s důrazem na sigleplayer a kooperaci.

Reklama

Ačkoli se konference Future Games Show soustředila především na menší tituly, tak to neznamená, že se v seznamu více než třiceti prezentovaných her nedají najít nápadité kousky. Jedním z titulů, který by vás mohl zaujmout, je nově oznámená gangsterka Enemy of The State.

Ta vás vezme do Spojených států 20. let 20. století, kdy začíná období prohibice a s ní spojený zlatý věk organizovaného zločinu. Ujmete se jednoho z členů mafiánské rodiny a plněním různých misí, úkolů a zakázek budete postupně šplhat v hierarchii vaší organizace.

Enemy of The State je žánrově top-down akcí, která cílí na příznivce sigleplayeru i kooperace. Kromě kampaně pro jednoho hráče mají být k dispozici také speciální úkoly, které půjde plnit právě v kooperaci až tří hráčů. Autoři dále slibují různorodou skladbu misí, souboje postavené na krycím systému nebo možnost vylepšovat své zbraně a vybavení.

Enemy of The State by mělo vyjít až v létě roku 2024 na PC. Hru již nyní ale najdete na Steamu, kde si ji můžete přidat do seznamu přání. Za vývojem stojí polští vývojáři ze studia Brave Lamb, kteří aktuálně dokončují strategii War Hospital zasazenou do období první světové války.

Kromě výše přiloženého oznamovacího traileru si můžete níže prohlédnout také několik obrázků ze hry. Souhrn se všemi ukázkami, které se objevily na akci Future Games Show, poté najdete zde.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama