Epic Games koncem dubna vypnou Paragon
Paragon Novinka Epic Games koncem dubna vypnou Paragon

Epic Games koncem dubna vypnou Paragon

Michal Burian

Michal Burian

16

Všichni hráči, kteří do Paragonu investovali nějaké peníze, mohou požádat o jejich vrácení.

Reklama

Před týdnem jsem nechtěl malovat čerta na zeď. Budoucnost MOBA titulu Paragon byla nejistá, ale stále existovala naděje, že Epic Games svou hru kvůli značnému úspěchu Fortnite nepohřbí. Ze včerejška na dnešek ale došlo k oficiálnímu oznámení a komunita Paragonu se musí s boji rozloučit.

Ještě před týdnem to vypadalo, že studio akorát přesune některé vývojáře k týmu starajícího se o Fortnite a zbytek bude spřádat plány, jak Paragon vylepšit a přilákat tak další hráče, kteří by u této free-to-play MOBA hry vydrželi. Paragon ale svou šanci nedostane. Vývojáři podle všeho nepřišli na to, jak z Paragonu udělat atraktivnější produkt.

26. dubna letošního roku budou vypnuty servery a Paragon ve verzích pro PC a PlayStation 4 bude pohřben. Spuštěn byl přitom v listopadu 2015.

„Po pečlivém zvážení a mnoha obtížných interních debatách jsme došli k závěru, že neexistuje jasná cesta, jak udělat z Paragonu MOBA hru, která si udrží dostatek hráčů. Neuspěli jsme a nesplnil jsme slib. Navzdory neuvěřitelně tvrdé práce týmu jsme vás zklamali. Je nám to líto, „dočteme se na oficiálních stránkách.

V Epic Games si jsou vědomi chyby. Je to pro ně ponaučení a aby jim hráči zůstali věrni, rozhodli se, že všichni, kteří do Paragonu investovali nějaké peníze, mohou požádat o vrácení peněz. Stačí vyplnit formulář na webové stránce technické podpory. Pokud jste hráli na PS4, je nejprve nutné připojit svůj PSN účet k Epic Games. Kompenzaci vám poté vyplatí přímo Epic Games, nikoli poskytovatel dané platformy.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama