Epic Games kupují další studio a chystají rozšiřovat Fortnite
Fortnite Novinka Epic Games kupují další studio a chystají rozšiřovat Fortnite

Epic Games kupují další studio a chystají rozšiřovat Fortnite

Dominik Tománek

Dominik Tománek

3
Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Čeká nás nový přístup k hudbě?

Reklama

Epic Games opět rozšiřují své pole působnosti. Jejich battle royale fenomén Fortnite prakticky každý týden p pohlcuje postavy, známá jména a fenomény všeho druhu. Ve hře už dokonce proběhlo několik koncertů, které doprovázel obrovský úspěch (show rapera Travise Scotta například sledovalo víc než 12 milionů diváků). Společnost Epic Games se bude nejspíš snažit tohoto trendu, co nejvíce využít. Koupila společnost Harmonix, která stojí za stálicemi hudebních her - Rock Band a Guitar Hero.

 

Harmonix to oznámili v nedávném prohlášení, s tím, že mají pracovat na hudebním obsahu speciálně pro Fortnite. Podle slov spoluzakladetele Harmonix, Alexe Rigopulose se obě firmy budou snažit o následující:

„Společnost Harmonix vždy usilovala o vytváření nejoblíbenějších interaktivních hudebních zážitků, spojením se společností Epic budeme tohoto schopni dosáhnout v mnohem větším měřítku. Společně posuneme tvůrčí hranice a vymyslíme nové způsoby, jak mohou naši hráči vytvářet, hrát a sdílet hudbu.“

Žádné bližší informace zatím nejsou známé. Harmonix však ujistili fanoušky Rock Band a Guitar Hero, že nové plány neohrozí nic z chystaného obsahu do obou her.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama