Epic Games Store obdrží brzy nové funkce
Novinka Epic Games Store obdrží brzy nové funkce

Epic Games Store obdrží brzy nové funkce

Denis Růžička

Denis Růžička

34
Platformy Windows PC

Přibude cloud, redesign obchodu a spoustu dalšího.

Reklama

Společnost Epic Games zveřejnila svůj plán pro vývoj a zdokonalení obchodu Epic Games Store. V následujících měsících by měl dostat nové, ale přesto základní funkce, které postrádá.

Na začátku roku byl přidán offline režim, což kdyby tak neučinili, museli byste hrát singleplayerové tituly online a pokud by vám zrovna nefungoval internet, holt byste si nezahráli. Další funkce, jež byla přidána, byl klasický vyhledávač, díky kterému si od teď vyhledáte jakoukoli hru, která se na Epic Games Storu zatím nachází, včetně těch, které teprve vyjdou.

V následujících měsících přibude cloud, který umožní ukládat vaše data (uložené pozice ve hrách). Dále se chystá redesign obchodu a uživatelské recenze, které budou volitelné, jelikož vývojáři si budou moc sami zvolit, zda chtějí, aby lidé hodnotili jejich hru. Na závěr je připravena i podpora modů do her.

Epic Games Store byl z počátků narychlo splácaný obchod, který chtěl nabídnout vývojářům větší zisky ze svých her. Obchod postrádal (a stále postrádá) některé funkce, které jsou základní pro konkurenční Steam od Valve. Tyhle funkce se snaží doplňovat a mělo by jich hned několik vyjít v následujících měsících.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama