Epic Games Store získal další významné hry, včetně Detroit: Become Human
Detroit: Become Human Novinka Epic Games Store získal další významné hry, včetně Detroit: Become Human

Epic Games Store získal další významné hry, včetně Detroit: Become Human

Michal Burian

Michal Burian

127
Platformy Windows PC

Exkluzivní bude i The Sinking City, Control nebo The Outer Worlds.

Reklama

Pokud jste odpůrci Epic Games Store a jejich politiky se skupováním časových exkluzivit, tak vám z dnešního oznámení asi praskne cévka. Společnost Epic Games na GDC v San Franciscu oznámila příchod dalších her do svého obchodu, včetně trojice interaktivních příběhových adventur od Quantic Dream, které byly exkluzivně vydány na konzole PlayStation.

Začneme právě jimi. V letošním roce se na Epic Games Store budou exkluzivně prodávat PC verze her Detroit: Become Human, Beyond: Two Souls a Heavy Rain. Epic získal roční exkluzivitu, dohodl se s francouzský studiem Quantic Dream, kteří jsou rádi, že své interaktivní příběhy nabídnou dalším hráčům. Jak vidno, Sony neudělala dobře, když schopný tým nekoupila. Přišla o exkluzivitu, a ještě další projekty těchto lidí. PC hry budou dostupní již brzy.

Potěšující pro české hráče je, že Epic Games Store u Detroit a Beyond uvádí české titulky. U Heavy Rain ale nebudou, nejsou ani na konzolích PlayStation. Ještě známe hardwarové požadavky: Windows 7-64 bit, i5-2400 @ 3.4GHz, nVidia GTX 660 (2 GB VRAM), 4 GB RAM a DirectX 11. U doporučených je i7-2700K, nVidia GTX 1080 (8 GB VRAM) a 12 GB RAM.

To ale není zdaleka vše. V následujících měsících přijdou další exkluzivity. Konkrétně Ancestors: The Humankind Odyssey, Control, The Cycle, Industries of Titan, Kine, Journey To The Savage Planet, Trover Saves the Universe, The Outer Worlds od Obsidian Entertainment, Dangerous Driving a The Sinking City. Kdyby vám to přišlo málo, tak Ubisoft slíbil, že nabídne další své hry na Epic Games Store.

Vypadá to, že se spousta her postupně stahuje ze Steamu a přechází k Epic Games Store, který je ochotný zaplatit a umožnit vývojářům platit mnohem nižší provize z prodeje hry než u Valve. Za Metro Exodus dostalo studio 4A Games prý pořádný balík peněz, jenž využijí při vývoji své další hry.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama