Epic nabízí dvě hry zdarma
Mordhau Novinka Epic nabízí dvě hry zdarma

Epic nabízí dvě hry zdarma

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

2
Platformy Windows PC

Na své si přijdou fanoušci akce a středověku.

Reklama

Digitální obchod Epic Games Store po týdnu opět obměnil nabídku bezplatných titulů. V uplynulém týdnu jste si mohli do své knihovny přidat oceňovanou akci Dying Light Enhanced Edition od polského studia Techland a nezávislou logickou záležitost Shapez. Tentokrát na vás čeká středověká rubačka a kooperativní akce.

Mordhau

Jedná se o středověkou multiplayerovou akci, kterou v roce 2019 vydalo nezávislé studio Triternion. Čekají vás souboje pro až 64 hráčů na jedné mapě s využitím řady dobových zbraní a dalšího vybavení.

Hra v mnoha směrech připomíná například konkurenční sérii Chivalry.

Second Extinction

Druhým bezplatným titulem je kooperativní fps Second Extinction. Hra vás společně s dalšími dvěma spoluhráči provede několika velkými mapami, kde se utkáte s nebezpečnými zmutovanými dinosaury.

K dispozici je celkem 6 různých hrdinů, stejný počet hlavních misí a 11 odlišných zbraní. Titul se již od roku 2020 nachází v programu předběžného přístupu, takže ještě není zcela dokončen.

Hry Mordhau a Second Extinction si do své knihovny na Epic Games Storu můžete zdarma přidat až do čtvrtka 20. dubna (17:00).

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama