Epic nabízí hru zdarma
Farming Simulator 22 Novinka Epic nabízí hru zdarma

Epic nabízí hru zdarma

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

2
Platformy Windows PC

K dispozici je další populární titul.

Reklama

Digitální obchod Epic Games Store opět přesně po týdnu obměnil nabídku na poli bezplatných titulů. Uplynulý týden jste si do své knihovny mohli přidat fantasy RPG Dragon Age: Inquisition v Game of the Year edici. Známý titul od vydavatelství Electronic Arts dnes vystřídala hra Farming Simular 22.

Aktuálně rozdávané tituly jsou součástí takzvaného Mega výprodeje, o kterém jsme vás blíže informovali v samostatné novince. Další hra zdarma bude odhalena 30. května v 17:00. Do té doby si do své knihovny můžete přidat zmíněný farmářský simulátor.

Farming Simular 22

Jedná se o dosud poslední plnohodnotný díl populární série od studia Giants Software, která podobně jako kamionové hry od českého studia SCS Software dokazuje, že simulátory rozhodně nejsou určeny pouze pro úzkou skupinu hráčů. Aktuálně rozdávaný Farming Simulator 22, který vyšel na PC i konzolích v listopadu roku 2021, dokázal prodat přes 6 milionů kopií. Na základní hru po vydání navázala celá řada aktualizací a placených přídavků, které se primárně zaměřovaly na různorodou zemědělskou techniku.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama