Epic nabízí tři hry zdarma
Gamedec Novinka Epic nabízí tři hry zdarma

Epic nabízí tři hry zdarma

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

7
Platformy Windows PC

Početná nabídka bezplatných titulů.

Reklama

Digitální obchod Epic Games Store po týdnu opět rozdává novou várku her zdarma. V uplynulém týdnu jste si do své knihovny mohli přidat hry Kerbal Space Program a Shadow Tactics – Aiko’s Choice. Tentokrát můžete získat rovnou tři tituly.

Divine Knockout

Jedná se o kombinaci bojovky a plošinovky z pohledu třetí osoby, která klade důraz na PvP bitvy. Hra byla vydána v loňském roce a před časem byla zdarma k dispozici na Steamu i v předplatném PlayStation Plus.

First Class Trouble

(Běžná cena na EGS je 300 Kč)

Jde o asymetrický multiplayerový titul, ve kterém musí jednotliví hráči spolupracovat a odhalit zrádce ve své skupině. Svým způsobem se tak jedná o variaci na populární Among Us.

Gamedec - Definitive Edition

(Běžná cena na EGS je 630 Kč)

Tento titul potěší především fanoušky kyberpunku. Jedná se o izometrické RPG, ve kterém si zahrajete za detektiva. V jeho kůži budete řešit různé zločiny uvnitř virtuálních světů. Hra staví především na rozvětveném příběhu s mnoha volbami a postupném formování vaší postavy.

Kromě základní hry můžete bezplatně získat rovněž dodatečné balíčky Gamedec: Definitive Edition - Characters Bundle a Gamedec: The Official Guidebook. Samostatně je poté k dispozici neoficiální česká lokalizace.

Na vyzvednutí jednotlivých her máte čas do 19. ledna (17:00).

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama