Epic nabízí zdarma oceňovaný AAA titul
Dying Light Novinka Epic nabízí zdarma oceňovaný AAA titul

Epic nabízí zdarma oceňovaný AAA titul

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

10
Platformy Windows PC

Aktivujte si bezplatně hned dvě hry.

Reklama

Na stránkách digitálního obchodu Epic Games Store můžete po týdnu bezplatně získat další dvě hry. V uplynulém týdnu jste si mohli do své knihovny přidat hry The Silent Age a Tunche. Tentokrát na vás kromě jedné indie hry čeká plnohodnotný AAA titul.

Dying Light Enhanced Edition

První díl série Dying Light od polského studia Techland je i po více než osmi letech od svého vydání mezi hráči vyhledávanou a oceňovanou zombie akcí. Hra zaujme především propracovaným parkourem, zábavným soubojovým systémem a otevřeným světem.

Za pozornost stojí také cyklus dne a noci, který má výrazný vliv na chování nepřátel. Bezplatná nabídka od Epicu obsahuje kromě základní hry také několik dodatečných rozšíření a balíčků v čele s velkým datadiskem The Following, který do hry dokonce přidává vozidla.

shapez

Jedná se o logickou hru z roku 2022, která se zaměřuje na budování továren a rozsáhlých automatizovaných sítí. Za titulem stojí nezávislý tvůrce Tobias Springer.

Hry Dying Light Enhanced Edition a shapez si do své knihovny na Epic Games Storu můžete zdarma přidat až do čtvrtka 13. dubna (17:00).

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama