Epic nabízí zdarma známý AAA titul
Guardians of the Galaxy Novinka Epic nabízí zdarma známý AAA titul

Epic nabízí zdarma známý AAA titul

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

11
Platformy Windows PC

Závěr vánoční akce ve velkém stylu.

Reklama

Digitální obchod Epic Games Store se na úplný závěr své vánoční akce rozhodl hráčům zdarma nabídnout plnohodnotný AAA titul. Až do dnešního odpoledne jste si do své knihovny mohli přidat hru A Plague Tale: Innocence, kterou nyní střídá akční adventura Marvel’s Guardians of the Galaxy.

Titul od vývojářů ze studia Eidos Montréal vyšel v říjnu roku 2021. V recenzích byl chválen především za povedenou hratelnost v čele se souboji v kombinaci s rozmanitým prostředím, poutavým příběhem a na humor sázejícími dialogy. Marvel’s Guardians of the Galaxy si do své knihovny můžete přidat až do 11. ledna (17:00).

Bližší informace o hře vám nabídne naše dobová recenze, ve které si hra odnesla známku 9/10 a následující verdikt: „Videoherní Strážci galaxie jsou nesmírně výpravnou vesmírnou operou, která je schopna hráče uhranout brilantně napsanými a živými charaktery, poutavým vyprávěním s výbornou gradací, barvitým světem, precizně vybranou hudbou i stylovými souboji, které i přes svou chaotičnost nabízí jistý element přemýšlivosti. To posléze dává dohromady natolik silný zážitek, že ho nedokáže zkazit ani občas docela zlobivý technický stav.“

Marvel’s Guardians of the Galaxy

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama