Epic přibližuje plány na vylepšení Battle Royale módu ve Fortnite
Fortnite Novinka Epic přibližuje plány na vylepšení Battle Royale módu ve Fortnite

Epic přibližuje plány na vylepšení Battle Royale módu ve Fortnite

Michal Burian

Michal Burian

Vylepšení mapy, nové doplňky, lepší technická stránka hry nebo časově omezené eventy.

Reklama

S Battle Royale módem ve Fortnite se Epic Games svezl na popularitě PlayerUnknown’s Battlegrounds. Zájmu o Fortnite navíc dopomohlo, že Bayttle Royale je free-to-play, zatímco klasické Fortnite je za peníze, ale i tato část bude během roku 2018 zdarma.

Dnes Epic Games odhalil plány na vylepšení Battle Royale módu. Jednou z hlavních věcí je vylepšení mapy. Vývojáři hodlají vyplnit některá prázdná místa na mapě, kupříkladu novým městem, stejně tak vylepšit oblasti v horách a bažinách, které by měly být rozmanitější.

Vylepšení se má dočkat i inventář s čistým rozhraním, které společně s dalšími úpravami usnadní celkové používání inventáře. Dále se počítá s lepší technickou stránkou hry, rychlejším načítáním a dalšími maličkostmi, včetně většího množství kosmetických doplňků.

Nevíme přesně, kdy se tyhle novinky do Battle Royale módu ve Fortnite dostanou. Jisté ale je, že během tohoto měsíce budou spuštěny časově omezené módy. Ty jsou popsány jako dočasný herní zážitek se speciálními podmínkami, které přinesou nové způsoby hraní a umožní zábavné experimentování.

Pro více informací o vylepšení Battle Royale zavítejte na oficiální stránky.

Zdroj: Videogamer.com

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama