Epic rozdává dvě hry zdarma
Industria Novinka Epic rozdává dvě hry zdarma

Epic rozdává dvě hry zdarma

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

Platformy Windows PC

Nabídka potěší příznivce stříleček a RPG.

Reklama

Digitální obchod Epic Games Store po týdnu aktualizoval svou tradiční nabídku bezplatných titulů. V průběhu uplynulého týdne jste si do své knihovny mohli přidat hry The Big Con a Town of Salem 2, které nyní střídají další dva tituly. Konkrétně se jedná o akci Industria a RPG LISA: The Definitive Edition. Obě hry si můžete do své knihovny zdarma přidat až do 2. května (17:00).

Industria

V této akci z pohledu první osoby se vypravíte do východního Berlína roku 1989, který se po dlouhé době otevírá světu. Vy se ale v kůži hlavní protagonistky přesunete do tajemné paralelní dimenze, ve které budete hledat ztraceného kolegu. Vývojáři ze studia Bleakmill lákají na čtyři hodiny dlouhý příběh a steampunkový svět. Naši recenzi této hry si můžete přečíst zde.


LISA: The Definitive Edition

Jedná se o v loňském vydanou kolekci titulů LISA: The Painful a LISA: The Joyful. Obě hry staví na RPG mechanikách a postapokalyptickém zasazení, které vás zavede do pustiny zvané Olathe. Zde se budete muset postavit vlastním nočním můrám i náročným rozhodnutím. Hru dále charakterizují početné souboje s nepřáteli a pixelartová grafika.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama