Epic rozdává dvě hry zdarma
Beyond Blue Novinka Epic rozdává dvě hry zdarma

Epic rozdává dvě hry zdarma

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

Platformy Windows PC

Vydáte se na Aljašku a pod mořskou hladinu.

Reklama

Na stránkách digitálního obchodu Epic Games Store můžete po týdnu získat další dva bezplatné tituly. V uplynulém týdnu Epic nabízel hry Mordhau a Second Extinction. V nové nabídce se podíváte pod hladinu moře a na Aljašku.

Beyond Blue

Jde o příběhovou adventuru, ve které hraje prim průzkum podmořského světa a studování místí flóry a fauny. Vžijete se kůže vědkyně Mirai, která se pokusí pomocí moderních technologií zkoumat podmořský ekosystém.

Z pohledu obsahu vás čeká celkem 8 ponorů, ve kterých budete plnit zadané výzkumné úkoly. Za hrou stojí vývojáři ze studia E-Line Media, kteří při její tvorbě spolupracovali s BBC Studios.

Never Alone (Kisima Ingitchuna)

Hra vás vezme do nehostinné Aljašky, kde vás čeká epická cesta Nuny, kterou doprovází její věrná liška. Mezi oběma postavami můžete volně přepínat nebo si celý zážitek užít v kooperaci. Never Alone získalo řadu ocenění. Vyzdvihován je zejména příběh, zpracování prostředí i celková atmosféra.

Hry Beyond Blue a Never Alone si do své knihovny na Epic Games Storu můžete zdarma přidat až do čtvrtka 27. dubna (17:00).

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama