Epic rozdává dvě hry zdarma
Dishonored Novinka Epic rozdává dvě hry zdarma

Epic rozdává dvě hry zdarma

Martin Zavřel

Martin Zavřel

9
Platformy Windows PC

Kultovní stealth akce a experimentální žánrový hybrid.

Reklama

Včerejškem skončilo každodenní "vánoční" rozdávání her zdarma od Epic Games Store, čímž se tato platforma vrací k tradičnímu modelu rozdávání her týdně. Stejně jako loni vánoční sérii dárků završila zajímavou nabídkou - loni to byla kolekce Tomb Raider her, letos je to kompletní edice prvního dílu "Dishonored - Definitive Edition" včetně všech DLC (pro přidání do vaší knihovny klikněte zde) a navíc experimentální mix RTS strategie/FPS střílečky s multiplayerem jménem "Eximius: Seize the Frontline" (pro přidání do vaší knihovny klikněte zde) .

Dishonored - Definitive Edition

(Běžná cena na EGS je 420 Kč)

Dishonored vytvořili Arkane Studios (ocenění magazínem Edge jako nejlepší studio roku 2012). Jedná se o vtahující akci z pohledu první osoby, která vás uvrhne do role zabijáka s nadpřirozenými schopnostmi, poháněného pomstou. Díky flexibilnímu bojovému systému můžete vaše cíle likvidovat nápaditě, kombinováním vašich nadpřirozených schopností, zbraní a nezvyklých nástrojů. Pronásledujte své nepřátele ze stínů nebo se na ně vrhněte bezhlavě přímo na denním světle. Výsledek každé mise záleží na vašich volbách během ní. Tato kompletní kolekce hry obsahuje Dishonored včetně všeho přídavného obsahu - Dunwall City Trials, The Knife of Dunwall, The Brigmore Witches a Void Walker’s Arsenal.

Eximius: Seize the Frontline

(Běžná cena na EGS je 630 Kč)

EXIMIUS je FPS/RTS hybrid zaměřený na týmové boje. Hra obsahuje intenzivní 5v5 multiplayer, kde každý tým obsahuje 4 členy jednotky a jednoho velitele. Kombinujte taktickou hratelnost střílečky z vlastního pohledu se strategickým rozhodováním z realtime strategií. Bojujte v post-apokalyptickém městském prostředí. Jako velitel postavte vaši základnu, trénujte armádu a přivolávejte pomocné schopnosti pro vaše jednotky na bojišti. Jako člen jednotky veďte svůj tým přímo do boje a rozdrťte vaše nepřátele agilní taktikou nebo brutální silou. Sbírejte suroviny pro váš tým, vylepšujte zbraně a navlečte si výkonná bojová brnění.

Hry si do své knihovny na Epic Games Store můžete zdarma přidat až do čtvrtka (17:00) 5. ledna 2023.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama