Epic rozdává zdarma pokračování AAA survival hororu
The Evil Within Novinka Epic rozdává zdarma pokračování AAA survival hororu

Epic rozdává zdarma pokračování AAA survival hororu

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

5
Platformy Windows PC

K dispozici jsou další dva bezplatné tituly.

Reklama

Digitální obchod Epic Games Store přesně po týdnu opět přinesl novou várku bezplatných titulů. Uplynulý týden jste si do své knihovny mohli přidat hry The Evil Within a Eternal Threads.

I tentokrát na vás čekají dva tituly. V první řadě se jedná o pokračování zmíněného The Evil Within od studia Tango Gameworks, které doplňuje logická plošinovka Tandem: A Tale of Shadows.

The Evil Within 2

Jde o pokračování prvního dílu z roku 2017, za kterým stojí studio Tango Gameworks pod vedením slavného japonského designéra Šindži Mikamiho. V kůži detektiva Sebastiana Castellanose vás opět čeká mix akčních a hororových pasáží, které nijak neskrývají rukopis série Resident Evil.

Tandem: A Tale of Shadows

Jedná se o logickou plošinovku, kterou v roce 2021 vydalo francouzského studio Monochrome Paris. Prim zde hraje především řešení hádanek a náročných plošinovkových pasáží v pohádkovém světě.

Hry The Evil Within 2 a Tandem: A Tale of Shadows si do své knihovny na Epic Games Storu může zdarma přidat až do 2. listopadu (17:00). V souvislosti s digitálním obchodem společnosti Epic Games stojí rovněž za pozornost aktuálně probíhající halloweenský výprodej, o kterém jsme vás informovali v samostatné novince.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama