Epic se dohodl s jedním podvodníkem hry Fortnite
Fortnite Novinka Epic se dohodl s jedním podvodníkem hry Fortnite

Epic se dohodl s jedním podvodníkem hry Fortnite

Michal Burian

Michal Burian

18

Mimosoudní dohoda zahrnuje podmínku. Pokud ji nedodrží, hrozí mu pokuta ve výši 108 tisíc korun.

Reklama

Přesně před týdnem jsme se dozvěděli o soudní žalobě, kdy společnosti Epic Games došla trpělivost s podvodníky ve hře Fortnite a rozhodla se s nimi soudit. V té době byli k soudu hnáni dva pachatelé. Jedním z nich byl 14letý kluk, kterého bránila jeho matka a svalovala vinu spíše na vývojáře. Celou kauzu si můžete přečíst zde.

Epic Games se s jedním ze žalovaných dohodl mimo soud. Jde o hráče, který byl obviněn z porušení pravidel, kdy měl obcházet hru a dokonce se vydávat za jiného hráče. Tím ničil zážitek ostatním. Navíc se svým jednáním chlubil na Twitchi a odmítal videa smazat. Dotyčný dostal od vývojářů Fortnite podmínku. Pokud ji nedodrží, bude muset společnosti zaplatit 5000 amerických dolarů (v přepočtu přes 108 tisíc korun).

Podvodník musí okamžitě všeho zanechat, smazat všechny hacky a je mu zakázáno je vytvářet, psát o nich nebo je propagovat a distribuovat.

Fortnite je kooperační sandbox survival, který vyšel v předběžném přístupu na PC, PlayStation 4 a Xbox One. Poté Epic vydal ještě free-to-play verzi s Battle Royale. Celé Fortnite bude bezplatně k zahrání v průběhu roku 2018.

Zdroj: Rockpapershotgun.com

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama