Epic vydal bezplatně assety z Paragonu v hodnotě 12 milionů dolarů
Paragon Novinka Epic vydal bezplatně assety z Paragonu v hodnotě 12 milionů dolarů

Epic vydal bezplatně assety z Paragonu v hodnotě 12 milionů dolarů

Michal Burian

Michal Burian

4

20 modelů hrdinů a jejich animace, skiny a varianty. Stejně tak vizuální efekty, environmentální objekty a další položky z neúspěšného MOBA titulu.

Reklama

Společnost Epic Games zpečetila osud neúspěšného MOBA titulu Paragon. Servery této free-to-play hry, která vyšla na PC a PlayStation 4, budou vypnuty 26. dubna letošního roku. Od včerejšího večera je navíc jisté, že se Paragon v budoucnu nevrátí. Tvůrci totiž vydali bezplatně assety týkající se Paragonu. Mají hodnotu přes 12 milionů amerických dolarů.

Všechny věci z Paragonu může kdokoli využít a zahrnout je do svého komerčního nebo nekomerčního projektu postaveném na technologii Unreal Engine 4. Krom jiného jde o 20 modelů hrdinů a jejich animace, skiny a varianty. Dále o vizuální efekty, dialogy a více než 1500 environmentálních objektů a dalších věcí, včetně textur atd.

Pokud jste začínajícím vývojářem, studentem tohoto oboru nebo si jen tak hrajete v prostředí Unreal Enginu, tak assety Paragonu naleznete v Unreal Engine Marketplace. Je tam i vývojová mapa, kterou používali sami tvůrci. Během léta mají být bezplatně vydání i další assety z Paragonu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama