Erotickou hru s princeznou Peach už si nezahrajeme
Novinka Erotickou hru s princeznou Peach už si nezahrajeme

Erotickou hru s princeznou Peach už si nezahrajeme

Smazaný uživatel

Smazaný uživatel

3
Platformy Nintendo Switch Switch Windows PC

Hru musel vývojář stáhnout kvůli autorským právům společnosti Nintendo.

Reklama

Bylo to v roce 2012, kdy vývojář Ivan Aedler nahrál na internet svou hru Peach's Untold Tale. Jednalo se o fanouškovskou hru, která byla inspirovaná hentai, japonskou kreslenou pornografií ve stylu mangy. Dostupná ke hraní zdarma byla celých 8 let a za tuto dobu nasbírala miliony fanoušků na webových stránkách pro dospělé.

Tomu už je ale konec, protože vývojář musel hru stáhnout na základě porušení ochrany autorských práv od společnosti Nintendo. Pokud se nyní pokusíte načíst stránku Github, která obsahovala hru Peach's Untold Tale, ukáže se vám pouze oznámení: "Díla chráněná autorskými právy jsou postavy od Nintenda a audiovizuální díla z jejich značky Super Mario."

V době, kdy hra byla ještě přístupná světu, nabízela hra netradiční možnosti, jak hrát za princeznu Peach. Ta například mohla mít sex s úhlavními nepřáteli Maria, jako je třeba Goomba. Sex mohla mít princezna Peach s několika postavami, které se napříč originální sérií objevily. Hráči si přitom mohli vybrat z různých způsobů, jak uzavřít sexuální akty. Princezna Peach se rovněž mohla obléknout do erotických kostýmů, nebo otěhotnět.

Poslední aktualizace do Peach's Untold Tale přišla 19. dubna. Tehdy vývojář Ivan Aedler fanouškům tvrdil, že nemá v plánu skončit s dalším vývojem hry, který v tu chvíli byl poznamenán koronavirovou pandemií.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama