eSport události první poloviny srpna
Counter-Strike: Global Offensive Novinka eSport události první poloviny srpna

eSport události první poloviny srpna

David Bernard

David Bernard

Rošády v týmech, Grunex Challenge a cesta na Valorant Major.

Reklama

Vítejte u přehledu dění na tuzemské i zahraniční eSport scéně. Během první poloviny srpna se událo mnoho zajímavého. Týmy v CS:GO doznaly nevídaných změn, odstartovala Grunex Challenge a přípravy na Valorant Major vrcholí.

Rošády v týmech CS:GO

Manažeři profesionálních týmů Counter Strike pořádně zamíchali kartami. Francouzsko-dánská sestava Vitality se potýká s problémy, které budou pravděpodobně stát místo Kévina „misutaa“ Rabiera, kterého chce Vitality vyměnit za Lotana „Spinx“ Giladiho z Izraele. Spekuluje se, že by se Kévin „misutaa“ Rabier mohl připojit ke skřípajícímu Evil Geniuses. Velké změny čekají také tým G2. Přesněji kapitána Aleksiho „Aleksib“ Virolainena a Audrica „JACKZ“ Juga. Jak bude pokračovat kariéra Aleksiba zatím není jasné, ale JACKZE by měl nahradit ostřílený australský hráč Justin „jks“ Savage, který prozatím nemá angažmá.

eSport události první poloviny srpna

Grunex Challenge

Největší CZ/SK turnajová série ve hře Valorant je v plném proudu. O prize pool v celkové výši 55 tisíc Kč se utká šestnáct českých a slovenských týmů. Turnaj můžete sledovat na Twitch kanále Grunexu, kde jej komentují SpajKK, Shadye a TIXI. Níže si můžete prohlídnout rozpis celého turnaje.

Skupinová fáze

Play-off

eSport události první poloviny srpna

Cesta na Valorant Major

Dnes odpoledne se střetnou týmy M3 Champions a Team Liquid. V sázce je opravdu hodně. Pouze jeden z nich si výhrou zajistí postup do největšího turnaje ve Valorant - Valorant Major. České zastoupení v podobě týmu Acend bohužel prohrálo s M3 Champions. Acend během sezóny trápily špatné výsledky a oproti konkurenci značně zaostal. Nepomohl tomu ani fakt, že z Team Liquid přetáhli hráče Travise "L1NK" Mandozu. Finální souboj o postup na Valorant Major můžete sledovat na oficiálním Twitch kanále, a to od dnešních 16:00.

eSport události první poloviny srpna
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama