ESRB odhaluje Aliens: Infestation
Aliens Novinka ESRB odhaluje Aliens: Infestation

ESRB odhaluje Aliens: Infestation

Michal Maliarov

Michal Maliarov

3

Sega si nejnovější počin ze stáje Vetřelců úzkostlivě tají, ratingové komisi ESRB však neunikl.

Reklama

Vývojářské studio Wayforward Technologies, které je zodpovědné za tituly jako Contra 4 či A Boy and his Blob chystají titul exkluzivně pro Nintendo DS pod pokličkou Segy.

ESRB titul označila známkou T, tedy pro děti a mladistvé, protože hra obsahuje trochu té krve, tvrdých hlášek a také částečné nahoty a násilí. Nic, co by moderní dítě nemělo zvládnout, že?

„Jedná se o sci-fi akční hopsačku, ve které se hráč ujme role oddílu mariňáků, co musí vyhubit vetřelce jednou provždy. Jak hráč skáče a pobíhá skrze plošinovkové úrovně, využívá samopaly, pistole, pušky, plamenomety a další nástroje hromadného ničení proti nepřátelským vojákům i vetřelcům. Některé sekvence zobrazují krvavé souboje a líhnoucí se vetřelce. Během jedné ze scén hráč může vejít do šatny a vidět mužské pozadí. V dialogu se objevují sprostá slova,“ říká oficiální správa komise.

Vypadá to tedy, že se na nás chystá lehce netradiční hra s Vetřelci, kteří před Colonial Marines lehce rozvíří vody. Na to mužské pozadí se těšíme obzvlášť.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama