ESRB ohodnotilo Ghost of Tsushima: Director's Cut
Ghost of Tsushima Novinka ESRB ohodnotilo Ghost of Tsushima: Director's Cut

ESRB ohodnotilo Ghost of Tsushima: Director's Cut

Ondřej Partl

Ondřej Partl

8
Platformy PlayStation PlayStation 5 PlayStation PlayStation 4

Jedná se o kompilaci spekulovaného rozšíření a základní hry?

Reklama

Před několika dny se začalo v kuloárech spekulovat o možné samostatné expanzi Ghost of Ikishima, jenž by rozšířila příběh výtečné PlayStation exkluzivity Ghost of Tsushima, která vyšla v minulém roce (naši recenzi naleznete zde). No a neuplynulo příliš mnoho času a kolem této značky je opět čilo.

Na stránce společnosti ESRB, která se zaměřuje na hodnocení věkové přístupnosti her, se totiž objevila stránka pro Ghost of Tsushima: Director's Cut, jíž můžete navštívit zde.

Ze zdejšího popisu jsme následně zjistili, že tato verze má mířit na PlayStation 4 a PlayStation 5, přičemž věkové doporučení je pro zájemce starší 17 let, kdy hra nabízí krev, intenzivní násilí, sprostou mluvu a částečnou nahotu, přičemž tyto jednotlivosti jsou rozebrané v samotném shrnujícím popisu.

ESRB ohodnotilo Ghost of Tsushima: Director's Cut

Ze stránky jsme přirozeně nedostali žádné další indicie o tom, co by tento "režisérský sestřih" měl obsahovat, avšak dalo by se předpokládat, že se bude jednat o kompilaci základní hry právě s oním případným rozšířením. Plus je možné, že se dočkáme nějakých dalších vylepšení.

Kromě toho se také dá zmínit, že jakmile se takové ohodnocení objeví, tak častokrát daná hra vyjde v horizontu několika dalších nadcházejících měsíců.

Nicméně na nějaké oficiální potvrzení si musíme zatím počkat.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama