Etrian Odyssey​ ​​X dorazí na západ jako Etrian Odyssey Nexus
Novinka Etrian Odyssey​ ​​X dorazí na západ jako Etrian Odyssey Nexus

Etrian Odyssey​ ​​X dorazí na západ jako Etrian Odyssey Nexus

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

Platformy Nintendo 3DS 3DS

​Titul vyjde 5. února 2019 na konzoli 3DS.

Reklama

Poslední díl série Etrian Odyssey nazvaný v Japonsku Etrian Odyssey X vyšel pro 3DS 2. srpna. O vydání na západě se samozřejmě mluvilo již delší dobu, a tak můžeme s radostí oznámit, že tento malý svátek pro všechny milovníky kapesní konzole 3DS připadl na 5. února 2019. Pod jménem ​Etrian Odyssey Nexus ji za cenu 39,99 dolarů vydá přímo Atlus.

A o čem v Nexu půjde? Příběh hry odstartuje vydání Královská vyhláška princezny Persefony, kterou podnítí shromáždění největších průzkumníků říše v plovoucím městě Maginia. Jejich cílem nebude nic jiného než odhalení tajemství souostroví Lemurie, domova velkého stromu Yggdrasil. Na vás bude nejmout různé průzkumníky až z 19 různých tříd, se kterými jste se doposud mohli v sérii Etrian setkat. Ale těšit se můžete i na zbrusu novou třídu Hero.

Za stvořením světa hra Etrian Odyssey Nexus stojí staré známé dlouholeté trio Yuji Himukai (návrhář postav), Shin Nagasawa (designer monster) a skladatel Yuzo Koshiro. Díky tomu má být nový díl něčím jako finálním zážitkem pro dlouholeté fanoušky i pro úplné začátečníky. Proto se setkáte s ikonickými postavami hry a lokalitami z minulých her, budete moci splnit více než sto příběhových úkolů, můžete si zvolit z několika nastavení obtížnosti a třeba využít i volitelné automatické tvoření mapy.

Protože ještě nemůžeme nabídnout anglickou upoutávku, nabízíme vám výše jeden z japonských trailerů. Nicméně v rozsáhlé galerii níže se můžete těšit na několik přeložených screenshotů.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama