​Tvorba mapy v ​Etrian Odyssey Nexus
Novinka ​Tvorba mapy v ​Etrian Odyssey Nexus

​Tvorba mapy v ​Etrian Odyssey Nexus

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

Platformy Nintendo 3DS 3DS

​Už se nikdy neztratíte!

Reklama

Atlus vydal nový trailer k dungeon RPG Etrian Odyssey Nexus, který blíže představuje principy tvorby mapy. Na hru se můžeme v Evropě těšit pro konzoli 3DS už 5. února roku 2019.

Příběh začíná vydáním královské vyhlášky princezny Persefony, která podnítila shromáždění největších průzkumníků říše v plovoucím městě Maginia. Jejich cíl je jednoduchý, odhalování tajemství souostroví Lemurie, domova velkého stromu Yggdrasil. Na vás bude vybrat si průzkumníky z 19 různých herních tříd, které byly vybrány z celé série Etrian, zahrnující i zbrusu novou třídu Hero a vydat se hledat do Lemurie poklad a slávu.

Dlouholeté trio Yuji Himukai (návrhář postav), Shin Nagasawa (designer monster) a Yuzo Koshiro (skladatel) se vrací, aby přinesli život světu hry Etrian Odyssey Nexus. Setkáte se s ikonickými představiteli a místy minulých her série Etrian, na výběr bude více než sto příběhových úkolů, variabilní nastavení obtížnosti a vrátí se i některé předchozí funkce, jako je volitelné) automatické mapování.

Čeká vás ale mnohem více. Etrian Odyssey Nexus má být definitivním etrianským zážitkem pro dlouholeté fanoušky, ale i pro úplné nováčky série.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama