Euro i American Truck Simulatory budou podporovat Steam Workshop
American Truck Simulator Novinka Euro i American Truck Simulatory budou podporovat Steam Workshop

Euro i American Truck Simulatory budou podporovat Steam Workshop

Michal Burian

Michal Burian

9

Podpora bude zahrnuta v blížících se aktualizacích.

Reklama

Hry Euro Truck Simulator 2 a American Truck Simulator jsou proslulé komunitními výtvory, které přidávají mnoho nových věcí. U obou titulů funguje fanouškovský multiplayer a není problém si rozšířit vozový park o další tahače, případně vozit náklady v návěsech se skutečnými logy jednotlivých přepravců.

Dnes české studio SCS Software přišlo s informací, že připravujeme podporu Steam Workshopu. Zahrnuta bude v blížících se aktualizacích, u Euro Truck Simulatoru 2 půjde o update 1.23, zatímco u American Truck Simulatoru se podpora Workshopu dostane do hry s aktualizací 1.1.

Vývojáři momentálně Steam Workshop u svých her testují a brzy by měla začít veřejná beta.

„Je fascinující, jak jednoduše můžete přidat mod do hry přes Steam Workshop. Stačí si vybrat mod, stisknout tlačítko "Subscribe" a mod se automaticky stáhne a zobrazí se ve vašem in-game mod manažeru. Klient Steamu se postará o automatickou aktualizaci modu v případě, že tvůrci modifikace vydají novou verzi. Navíc, pokud se rozhodnete hrát na více počítačích nebo přeinstalovat OS, všechny mody budou staženy automaticky při instalaci hry, aniž by je bylo nutné zálohovat,“ připomínají SCS Software výhodu Steam Workshopu.

„Každý hráč bude moci veškeré mody hodnotit a budete mít možnost třídit mody podle hodnoceni, popularity nebo procházet jen nejnovější výtvory komunity.“

Zároveň SCS Software upozorňují, že tvůrci modifikací si budou muset stáhnout SCS Workshop Uploader. V přípravě je rovněž speciální stránka, kde bude vysvětlen postup při tvorbě modů.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama