Euro Truck Simulator 2 bude mít nový systém pro nasvícení a počasí
Euro Truck Simulator 2 Novinka Euro Truck Simulator 2 bude mít nový systém pro nasvícení a počasí

Euro Truck Simulator 2 bude mít nový systém pro nasvícení a počasí

Michal Burian

Michal Burian

22

„Jízda při západu nebo východu slunce vás potěší dosud neviděnými efekty v ETS2.“

Reklama

V českém studiu SCS Software jsou Vánoce klidným obdobím, kdy členové týmu tráví svůj čas se svými rodinami. I přesto vývojáři myslí na fanoušky a připravují pro ně další vylepšení kamionového simulátoru Euro Truck Simulator 2. Novinkou bude propracovanější systém nasvícení a počasí, který přinese do herního světa výrazné změny.

Na aktuálních screenshotech z připravovaného Scandinavia DLC si můžete všimnout změny grafiky, která bude na oko mnohem krásnější. Nejvýraznější změnou systému bude vlastní specifické nasvícení pro proměnlivé počasí. Východ a západ slunce dostane určitý styl nasvícení, stejně tak můžete předpokládat lepší atmosféru při dešti.

„Sluneční paprsky využijí nový algoritmus výpočtu, který vytvoří měkčí a více realistické efekty - jízda při západu nebo východu slunce vás potěší dosud neviděnými efekty v ETS2. S cílem zlepšit celkový zážitek jsme se rozhodli změnit i systém pro mlhu/opar.“

„Vzhledem k tomu, že se mění sharedy a kód pro renderování, tak jsme museli upravit i shadery a textury mnoha objektů jako jsou budovy a silnice. Vše musí být aktualizováno, aby odpovídalo novému systému,“ dodávají tvůrci.

V současné době jsou na půl cesty, ještě je před nimi spousta práce. Cílem SCS Software je uvolnit lepší systém nasvícení a počasí po boku Scandinavia DLC. Změny počasí budou zadarmo, vyjdou jako součást bezplatné aktualizace pro všechny majitele Euro Truck Simulator 2.

Dá se očekávat, že stejné ne-li lepší efekty budou i v American Truck Simulator, který na své vydání teprve čeká.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama