Everybody's Golf na PS4 jde ve stopách Hot Shots Golfu
Everybody's Golf Novinka Everybody's Golf na PS4 jde ve stopách Hot Shots Golfu

Everybody's Golf na PS4 jde ve stopách Hot Shots Golfu

Michal Burian

Michal Burian

Majitelé konzole PlayStation 4 se na kurty postaví koncem letních prázdnin.

Reklama

Hráli jste někdy Hot Shots Golf? Pokud ano, tak budete nadšeni. Koncem letních prázdnin spatří světlo světa hra Everybody’s Golf, která vyjde na konzoli PlayStation 4. Stane se tak 29. srpna a nemělo by jít o nic malého. Everybody's Golf na PS4 má oslavit 20. výročí značky Hot Shots Golf a přinést několik důležitých novinek.

Hra Hot Shots Golf se chlubí stejnými mechanismy jako její předchůdci. Hráči se tak opět mohou těšit na to, že půjde o arkádovou podobu golfu, která je má hlavně pobavit. Zároveň ale dojde na nové funkce, včetně přizpůsobení postav, robustních online módů a zábavných aktivit, kupříkladu se mluví o rybolovu, lovu pokladů nebo o závodech s golfovými vozíky. Tou největší ale bude otevřený svět.

Na konec května je naplánovaný uzavřený test, do kterého mají dostat pozvánu ti, kteří hráli předešlé díly. Tak nezapomeňte sledovat svůj e-mail.

Předobjednávka je již možná na americkém PlayStation Store, kde Everybody's Golf svítí s cenovkou 39,99 dolarů (cca 1000 Kč). Na evropském PS Store se nám hru bohužel nepodařilo zatím najít. Každopádně za předobjednávku mají hráči obdržet originální avatar, speciální hřiště oslavující 20. výročí a několik dalších předmětů pro přizpůsobení postav, včetně triček.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama