Evoluce opic v Ancestors: The Humankind Odyssey
Ancestors: The Humankind Odyssey Novinka Evoluce opic v Ancestors: The Humankind Odyssey

Evoluce opic v Ancestors: The Humankind Odyssey

Michal Burian

Michal Burian

1
Platformy PlayStation PlayStation 4 Windows PC Xbox Xbox One

Podívejte se na začátky lidstva v akční RPG adventuře od bývalého hlavního designéra Assassin's Creed.

Reklama

Možná si vzpomenete na akční RPG adventuru Ancestors: The Humankind Odyssey, za níž stojí bývalý hlavní designér Assassin's Creed. Patrice Désilets na The Game Awards 2019 připomněl svou zajímavou hru formou nového traileru. V něm se podíváme do Afriky a sledujeme evoluci opic, které se snaží přežít v nebezpečném světě a lovit. S vývojem opic se nám otevírají nové a nové možnosti.

Herní ukázka se odehrává před téměř deseti miliony let v Africe. Postupně cestujeme časem a vidíme, jak se opice vyvíjely. Právě to v této netradiční hře zažijeme. Patrice Désilets se svým týmem nám chce ukázat největší úspěchy a utrpení lidstva v průběhu historie, zatímco se budeme zdokonalovat, nalézat nové možnosti atd. ve světě, který je obrovský a interaktivní.

Hra Ancestors: The Humankind Odyssey měla původně vyjít po epizodách. V průběhu vývoje se ale plán studia Panache Digital Games změnil a mělo by jít hned od začátku o plnohodnotné dobrodružství, které uvede na trh Private Division v roce 2019, nová divize společnosti Take-Two, jež chce pomáhat nezávislým tvůrcům.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama