Evolve přijde o dedikované servery a část obsahu
Evolve Novinka Evolve přijde o dedikované servery a část obsahu

Evolve přijde o dedikované servery a část obsahu

Michal Burian

Michal Burian

3
Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One

Další hřebíček do rakve kdysi nadějné multiplayerové střílečky s lovem monstra.

Reklama

Multiplayerová střílečka Evolve od Turtle Rock Studios a 2K Games se měla v roce 2015 stát nových hitem na počítačích a konzolích současné generace. Špatně zvolené rozšiřování formou placeného obsahu ale titul zabilo a nepomohl ani přechod PC verze na free-to-play model (PS4 a Xbox One verze zůstaly placené). Evolve se už nedokázalo pořádně vzpamatovat a vydavatelská společnost zatlouká další hřebík do rakve.

V září letošního roku budou u Evolve vypnuty dedikované servery. Stane se tak přesně 3. září. Poté bude možné Evolve hrát, ale pouze formou peer-to-peer multiplayeru. K dispozici budou rychlé zápasy ve všech mód, singleplayerové bitvy proti AI v režimech Evacuation, Quick Play a Custom games. Dále přihlášení přes My2K a všichni lovci, monstra, zakoupená DLC, skiny atd. Rozloučit se musíte s hodnocenými zápasy Hunt, daty na profilech, žebříčky, in-game obchodem, novinkami ve hře a odznaky.

Pokud jste si nějaký obsah zakoupili, budete ho mít stále k dispozici. Jen se ujistěte, že jste utratili veškerou herní měnu. Po vypnutí dedikovaných serverů bude k ničemu.

Evolve je multiplayerová kooperativní střílečka, kde tým čtyř hráčů loví jedno nebezpečné monstrum, které ovládá pátý hráč. Vše se odehrává na mimozemské planetě ve vzdálené budoucnosti. Monstrum postupně sílí a dostává se do jednotlivých fázích své evoluce. Na výběr jsou tři monstra, 12 lovců, 16 map a čtyři herní režimy: Hunt, Nest, Rescue a Defend.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama