Ex-vývojáři LucasArts se pustili do side-scrolling strategie
Novinka Ex-vývojáři LucasArts se pustili do side-scrolling strategie

Ex-vývojáři LucasArts se pustili do side-scrolling strategie

Michal Burian

Michal Burian

2

Super Roman Conquest se bude více podobat sérii Total War než Star Wars.

Reklama

Dva bývalí vývojáři studia LucasArts pracují na nové side-scrolling strategii Super Roman Conquest. Zároveň s oznámením spustili kampaň na serveru Kickstarter, kde chtějí od hráčů na vývoj získat 30 tisíc amerických dolarů pod hlavičkou indie studia SeaCliff Interactive založeného v San Francisku.

Složení studia je následující, veteráni Tim Temmerman a Matt Boland pracovali do letošního roku v LucasArts. Oba měli na starost design nevydaných stříleček Star Wars: 1313 a Star Wars: First Assault.

Prozatím víme to, že se hra odehrává v starověkém Říme, kde budete velet centurionům v různých situacích a lokalitáích. Popisovaná je jako 16bitová side-scrolling strategie, která je mixem Total War a FTL. Mnohem více tak má připomínat populární strategickou sérii Creative Assembly než Star Wars. Vše má být navíc v restro stylu.

Nemá jít ovšem o obyčejnou side-scrolling strategii. V této budete mít mnohem více možností.

Pokud bude Kickstarter kampaň úspěšná, vyjde Super Roman Conquest v létě příštího roku ve verzích pro PC, Mac a Linux. Níže debut trailer skládající se ze záběrů z alfa verze hry.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama