Existuje šance, že Spider-Man vyjde na další platformy?
Novinka Existuje šance, že Spider-Man vyjde na další platformy?

Existuje šance, že Spider-Man vyjde na další platformy?

Michal Burian

Michal Burian

18
Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One

Jde čistě o exkluzivitu pro PlayStation 4 nebo by časem mohlo dobrodružství mladého Petera Parkera od Insomniac Games vyjít i na Xbox One a PC?

Reklama

V posledních letech si licence na komiksového hrdinu Spider-Mana užíval Activision, který ale nedokázal ve svých vývojových týmech vytvořit hru, která by udělala díru do světa. Prodeje nebyly nejhorší, ale to společnosti Marvel nestačilo. Po období klidu, poslední hrou byl The Amazing Spider-Man 2 z roku 2014 od studia Beenox (v recenzích hodnocení v průměru pod 50 procent), přichází se svým pokusem Sony ve spolupráci s týmem z Insomniac Games.

Nový Spider-Man, který bude vyprávět vlastní příběh mladého Petera Parkera (Insomniac Games za podpory Marvelu napsali vlastní příběh), byl oznámen jako exkluzivita pro PlayStation 4. Je ale nějaká šance, že by v budoucnu pavoučí muž přiskákal i na Xbox One a PC? Takovou otázku si klade spousta hráčů, která nevlastní PS4.

Doporučujeme: Ukázka z hraní a několik nových informací o hře Spider-Man

Bohužel pro ně máme špatnou zprávu. Správce oficiálního twitterového účtu Insomniac Games na jednu z těchto otázek odpověděl a napsal, že nikdy. Bylo to sice jen v souvislosti s konkurenčním Xboxem One od Microsoftu, ale jak je u Sony zvykem, hry nechává výhradně na PlayStationu 4 a nic na tom nemění skutečnost, že Spider-Mana vyvíjí nezávislé studio, které spolupracuje čas od času se Sony i Microsoftem. Ještě předtím v jiné odpovědi totiž zaznělo, že jde o permanentní exkluzivitu a vydavatelem je samotná Sony. Fanouškům Spider-Mana tak nezbývá nic jiného, než si koupit PS4 nebo tuhle hru vynechat.

Spider-Man bude v dohledné době detailněji odhalen a dnes má být navíc oznámeno datum vydání, které by mělo být již během letošního roku, podle nás koncem června.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama