Exkluzivity pro Xbox One v prvních recenzích klopýtají
Crimson Dragon Novinka Exkluzivity pro Xbox One v prvních recenzích klopýtají

Exkluzivity pro Xbox One v prvních recenzích klopýtají

Michal Burian

Michal Burian

38

Podobně jako u PlayStationu 4, i exkluzivní tituly pro Xbox One nezískávají tak dobré známky jako jiné hry na aktuální generaci.

Reklama

Před několika minutami vypršelo embargo na recenze exkluzivních titulů pro konzoli Xbox One. Jak to tak ale vypadá, opakuje se situace jako u konkurenčního PlayStationu 4. Launch hry rozhodně žádným ternem nejsou ani na jedné platformě. I když 7/10 je určitě pěkná známka, mnoho hráčů od startovních titulů čekalo zkrátka více. Nezbývá než si počkat na příští rok až vyjdou další hry.

Zombie rubačka Dead Rising 3 od Capcomu se tváří velmi rozpačitě. Zahraničním redaktorům se líbí volnost v otevřeném světě a slušná hratelnost, respektive zábava. Na druhou stranu nemohou přijít na chuť horšímu technickému zpracování. Nemluvě o nevyužitém potencionálu nového Kinectu. I kvůli tomu si Dead Rising 3 z recenzí odnáší následující: CVG 7/10, EG.net 7/10, Polygon 7,5/10, Joystiq 3,5/5, GameSpot 7/10, Videogamer 8/10, GameInformer 8,75/10, Destructoid 9/10, DigitalSpy 4/5 a NowGamer 8 / 10.

Šílená akční arkáda LocoCycle je na tom ještě hůře, ta se podle mnohých skutečně nepovedla zejména kvůli nudné hratelnosti a technickým problémům. Suma sumárum: IGN 6.4/10, Joystiq 1.5/5, GameInformer 7/10, Eurogamer 4/10, OXM 7/10 a Destructoid – 7/10.

Zlatý střed si v některých recenzích vybralo Crimson Dragon, novinářům se nelíbilo ovládání a soubojový systém. Plusy hra dostala za design úrovní a vizuální zpracování. Zatím jsou známky následující: OXM 6/10, Destructoid 8/10, GameInformer 6/10, IGN 6,4/10, GameSpot 5/10 a EDGE 5/10

Zoo Tycoon pro Xbox One je prý dobře vytvořený simulátor, který si spoustu věcí bere z předešlých dílů, což není na škodu. Tento titul si může zahrát každý, odměnou hráči bude pěkně zpracovaný simulátor, kde se staráte o vlastní Zoo. Záleží ale, zda vás to chytne. Někteří se nemohli od hry odtrhnout (podpora Kinectu je prý velmi dobrá), jiní nemohou přijít na jméno opakujícím se animacím a dalším neduhům. Polygon 8/10, OXM 7/10, Shacknews 7/10 nebo Videogamer 5/10.

Bojovka Killer Instinct je kvůli své politice jen poloviční hrou, která se prezentuje fantastickým kombo systémem a propracovanými efekty. Na druhé straně doplácí na free-to-play model, kdy si musíte koupit další obsah v podobě bojovníků apod. GamesRadar 8/10, USgamer 4/5, IGN 8,4/10, Edge 7/10 a Joystiq 6/10.

Arkádové Powerstar Golf zabodovalo Rivals módem a zábavnými speciálními schopnostmi. Doplácí na všední zážitek a vypadá jako hra pro předešlou generaci (X360/PS3). Game Informer 8/10 a IGN 7/10.

Ve středu ráno vyprší embargo na recenze Forzy 5 a o den později na Ryse od Cryteku. V pátek pak budou následovat dojmy ze samotné konzole.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama