Exkluzivní obsah pro PS3 verze Watch Dogs bude i na PS4
Watch Dogs Novinka Exkluzivní obsah pro PS3 verze Watch Dogs bude i na PS4

Exkluzivní obsah pro PS3 verze Watch Dogs bude i na PS4

Michal Burian

Michal Burian

17

60 minut exkluzivního obsahu nabídnou i PS3 a PS4 verze Assassin's Creed 4: Black Flag.

Reklama

Obal PlayStation 3 verze ambiciózní otevřené městské akce Watch_Dogs včera odhalil, že Ubisoft počítá s dodatečným obsahem, který bude k dispozici exkluzivně právě na konzoli PS3 od Sony, podobně jako tomu bylo u Assassin's Creed 3 a Far Cry 3.

Dnes dopoledne Ubisoft upřesnil, že rozšíření v podobě příběhové části o 60 minut bude exkluzivně součástí PlayStation 3 i PlayStation 4 verzí Watch_Dogs. Prozatím není přesně známo, na co se majitelé PlayStation platformy mohou těšit. V případě AC3 šlo o čtyři exkluzivní mise.

"Můžeme potvrdit, že zákazníci, kteří si zakoupí Watch_Dogs na PlayStation 3 nebo PlayStation 4 si budou moci stáhnout dodatečný obsah se 60 minutami dalšího hraní prostřednictvím PlayStation Network po vydání hry," řekla mluvčí Ubisoftu.

PS3 a PS4 verze Assassin's Creed 4: Black Flag, který je naplánován na listopad, taktéž nabídnou 60 minut exkluzivního obsahu.

Watch_Dogs vyjde 22. listopadu letošního roku ve verzích pro PC, PlayStation 3, Xbox 360 a Wii U. Zároveň s uvedením PlayStation 4 vyjde hra i na next-gen konzoli od Sony, stejně tak na nový Xbox.

Nezapomeňte na včerejší nový trailer a představení hned čtyř edic Watch_Dogs.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama