Expanze Crimson Curse přinese do Gwentu upíří tématiku
Gwent: The Witcher Card Game Novinka Expanze Crimson Curse přinese do Gwentu upíří tématiku

Expanze Crimson Curse přinese do Gwentu upíří tématiku

Martin Cvrček

Martin Cvrček

Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One

28. března dojde na více než 100 karet, které snad potěší nejen příznivce druhého rozšíření Zaklínače 3.

Reklama

Studio CD Projekt RED, které kromě veleočekávaného Cyberpunku 2077 pracuje také na free-to-play karetním titulu Gwent: The Witcher Card Game, už nějakou dobu láká na první expanzi, která hru rozšíří o celou řadu nových karet. Už nějakou dobu je díky různým náznakům a spekulacím jasné, že rozšíření se bude točit okolo upírké tématiky, a nyní se tato skutečnost potvrdila.

Vývojáři dnes oficiálně oznámili první karetní expanzi Gwentu nazvanou Crimson Curse. V ní se vrací vyšší upír Dettlaff van der Eretein, kterého můžete znát z datadisku O víně a krvi pro Zaklínače 3, aby s pomocí temného rituálu obarvil Měsíc do ruda a probral další příslušníky jeho druhu. Nové typy monster přitom po dlouhém spánku lační po čerstvé krvi a je na vás, jestli se k nim a k Dettlaffovi přidáte nebo jestli se jim radši postavíte.

Crimson Curse slibuje více než 100 nových karet, mezi nimiž najdeme 31 neutrálních a 14 pro každou frakci. Karty budou postupně odhalovány na stránce rozšíření, a to až do vydání, které je stanoveno na 28. března 2019. Ten den bude Gwent rozšířen nejen na PC, ale i na Xboxu One a PlayStationu 4. První ochutnávka čerstvých karet přitom dává hráčům šanci poznat nejen jako vždy působivé kresby, ale i zcela nové archetypy. Do své karetní sbírky budete moci díky expanzi Crimson Curse přidat například brokilonské dryády, čaroděje z Cintry, rytíře z knížectví Toussaint, kultisty ze Skellige, kteří uctívají Svalblod, a samozřejmě upíry.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama